Prodat Open space, IQUITOS, Ucayali, Peru, Calle san marcos, Jenaro herrera

Prodat - Cod. 28986

  • Typologie: Open space
  • Oblast: 180 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

I prodávat krásný zámeček v peruánské Amazonii po řece Ucayali v obci Jenaro Herrera. Všechny budovy jsou prováděny s přírodním a odolného materiálu. Stavba začala před 2 a půl roku, takže vše je jako nové. Nabídka zahrnuje:
- Hlavní budova. 1rst patro 180m2, velký vchod, stromy ložnice (do 6, 3, 2 lůžka), 3 koupelny se sprchou a WC, 1 jídelna. 2. patro 170 m2, 2 obývací pokoje, 3 ložnice (až 6, 4, 4 lůžka). 3. patro 50 m2, 2 balkony s krásným výhledem na řeku a na džungli na vrcholu 12meters vysokým sněmovna.
- V kuchyni, 30m2 spojeny můstkem k hlavnímu domu.
- K Maloca, 65 m2 (průměr 9 m). Propojeny 25meter mostem k hlavnímu domu. Byl postaven pro příjem až 18 osob pro šamanských obřadech, a také příliš další koupelnu uvnitř.
- Malý domek, 30m2. Může být použit k mít více místností. Is sbyla použita jako dílna pro konstrukce.
- Na pozemku, 1 ha. Pozemek je vyznačen u řeky Parnayari, které dávají čerstvou vodu k pití, koupání po celý rok a mnoho ryb k jídlu. jsme vysadili užitečné mnoho místního ovoce (kakao, kavárna, Limon, torronja, Sidra, narranja, Plátanos, Anona, Camu-Camu, guava, guayava, araza, taperiba, Palta, Caimito, huito, sachamango, mango, mamey, copoazu, pijuayos Palma aceitera, huasai, Coco, aguajes ...) a léčivé rostliny (Algodon, chacruna, sanango, ayahuasca, ajos Sacha, ayahuma, catahua, punga, Achiote, ubos, copaiba, cumaceva, ...)
Místo je ideální pro ubytovně do džungle, oblast je plná malých řekách, jezerech a divokou přírodou. Na pozemku se prodává s právním vlastníkem stálosti za cenu 50000 $.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB