Prodat Stavební parcela, IQUITOS, Ucayali, Peru, Santa Clara

Prodat - Cod. 30541

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 12500 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

Krásně se nachází v blízkosti řeky a jejích přírodních krás, a přesto pouhých 15 minut od mezinárodního letiště a 30 minut od centra města, tato stavba je ideálním výchozím bodem pro resort umožňující cestovního ruchu a / nebo volnočasové aktivity. Odtud expedic do hustého deštného pralesa a také rybaření či plážové výlety jsou snadno organizovány.

Amazon byl vyhlášen v roce 2011 jedním ze 7 přírodních divů světa. Od té doby region - (!, Kde byla provedena film Fitzcarraldo se Klaus Kinski) a především město Iquitos - registruje velkou turistickou růst. V současné době se národní hospodářství je jedním z nejsilnějších latinskoamerických růstových trzích, volný čas průmysl je na vzestupu. Od této doby luxusní resort s gurmánská restaurace, bazén, tenisový kurt a peruánský "fulbito" by mohl být zajímavý projekt. Tato oblast je klidná a bezpečná, a nová silnice umožňuje snadný přístup a bezpečnost.

Spolu s naší místní architekt, jsme se zaměřili na Bungalow Resort s malou restaurací, bazénem a jeden tenisový kurt, aby mohl přivítat rodiny, páry i jednotlivce pro turistiku a dovolenou. Plány a výpočty jsou k dispozici a vypadají slibně. Nicméně, z rodinných důvodů jsme změnili náš plán vrátit se do Peru jednoho dne, a zůstanou v Evropě. Proto jsme se prodávají náš majetek, a projekt může být poskytnuta na vrcholu. Také bychom byli rádi pomáhat a doprovázet zúčastněné podnikatele s prvními kroky v jeho / její projekt v tomto krásném místě na světě.

- Zapsaná národní katastr nemovitostí SUNARP
- Zcela oplocený s zdi a kovové brány
- Podzemní voda čerpadlo a rybník (22 x 60 m)
- Areál projekt k dispozici (bungalovy, tenisový kurt, bazén, restaurace)
- 15 min. z Intl. Letiště (nová silnice)
- 5 min. od řeky Nanay
- 30 min. od hlavního náměstí Iquitos

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB