Prodat Hotel, Cañete, Lima, Peru, 5 Condoary

Prodat - Cod. 43340

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 14000 m²
  • Pocet pokoju: 32
  • Podlazí: 2

🌟 Vítejte v Raíces de Luna - Vaší bráně k dobrodružství a relaxaci v Lunahuaná, Cañete, Lima, Peru! 🌟

Objevte skrytý drahokam uhnízděný v srdci Lunahuaná, Cañete, kde slunce svítí 350 dní v roce a vytváří dokonalé útočiště pro milovníky vzrušení i pro milovníky přírody. Představujeme Raíces de Luna, velkolepou nemovitost o rozloze 14 000 metrů čtverečních, která se nachází v malebné přístavbě Condoary, jen na kilometru 41,5.

Klíčové vlastnosti:

🏨 32 pohodlných pokojů: Každý z našich promyšleně navržených pokojů nabízí soukromou útočiště pro naše hosty a poskytuje pohodlné útočiště po dni stráveném průzkumem.

🍽️ Centrální restaurace: Dopřejte svým chuťovým pohárkům naši centrální restauraci, kde se sbíhají chutě místní gastronomie a fine diningu a vytvářejí kulinářský zážitek, který odráží bohatou kulturu regionu.

🌊 Bazén o rozloze 175 m2: Ponořte se do relaxace s naším rozsáhlým bazénem, perfektním místem k odpočinku a namočení v úchvatném prostředí.

🏸 Sportovní zařízení: Ať už jste sportovní nadšenec nebo hledáte přátelskou soutěž, Raíces de Luna vám nabídne frontonový kurt, volejbalové hřiště, hřiště na malou kopanou a squashové hřiště.

🌄 Dobrodružství čeká: Ponořte se do adrenalinových aktivit, kterými je Lunahuaná vyhlášená. Od vzrušujících raftingových expedic a vzrušujícího zipliningu až po terénní čtyřkolky, slaňování a lezení po skalách – náš hotel je vaší branou ke konečnému dobrodružství.

🍇 Víno a gastronomie: Prozkoumejte vyhlášenou vinařskou krajinu Lunahuaná, která je známá vzkvétajícím vinařským průmyslem. Odhalte tajemství místního vinařství a vychutnejte si ta nejlepší vína, která region nabízí.

Hlavní umístění:
Raíces de Luna má výhodnou polohu pouhých 150 km od Limy a má vynikající polohu podél hlavní silnice, takže je snadno dostupný pro cestovatele, kteří hledají rychlý únik z rušného městského života.

Investiční příležitost:
Chopte se šance vlastnit tento prosperující hotel a staňte se součástí rostoucího turistického průmyslu Lunahuaná. S prodejní cenou 2 000 000 USD představuje Raíces de Luna jedinečnou investiční příležitost v jedné z turisticky nejpřívětivějších destinací v regionu Lima.

Nenechte si ujít šanci vlastnit kousek ráje, kde se dobrodružství snoubí s relaxací. Kontaktujte nás ještě dnes, naplánujte si prohlídku a vydejte se na cestu, abyste si Raíces de Luna udělali podle sebe! 🌙✨

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB