Prodat Jiné (Pozemky), Cañete, Lima, Peru, anexo uchupampa, km 45 Cañete,Lima

Prodat - Cod. 43397

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 16100 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Jste připraveni investovat do kousku ráje? Představujeme mimořádnou půdu LUNABONITA na prodej, rozlehlou nemovitost o rozloze 16 100 metrů čtverečních uhnízděnou v okouzlující přístavbě Uchupampa, pouhých 45 kilometrů od okresu Lunahuana, v provincii Cañete, oblast Lima, Peru. Tato prvotřídní nemovitost s výhodnou polohou 150 kilometrů od Limy nabízí jedinečnou kombinaci polohy, klimatu a všestranných možností.

Poloha: LUNABONITA se nachází v srdci nejturističtější oblasti v regionu Lima a může se pochlubit strategickou polohou, která uchvátí místní i turisty. Díky snadnému přístupu z hlavní silnice je nemovitost dokonale umístěna tak, aby přitahovala pozornost. Blízkost Limy, vzdálené pouhých 150 kilometrů, zajišťuje dostupnost a zároveň zachovává klid tohoto malebného útočiště.

Podnebí: Jedním z určujících rysů této mimořádné země je její výjimečné klima. Užijte si 350 dní slunečního svitu každý rok a vytvořte tak ideální prostředí pro outdoorové nadšence a milovníky dobrodružství. Údolí Lunahuana je hotspot pro adrenalinové aktivity, jako je rafting, ziplining, jízda na čtyřkolkách, slaňování a horolezectví. Ať už jste milovník vzrušení nebo někdo, kdo oceňuje krásu přírody, toto místo nabízí perfektní prostředí pro různé rekreační aktivity.

Sporty a aktivity: Údolí Lunahuana je známé svou pestrou škálou sportů a aktivit, díky čemuž je útočištěm pro milovníky dobrodružství. Pozemek LUNABONITA je strategicky umístěn, aby poskytoval snadný přístup k těmto vzrušujícím zážitkům. Obyvatelé a návštěvníci se mohou ponořit do:

Rafting: Proplouvejte vzrušujícími peřejemi řeky Cañete, zážitek, který kombinuje vzrušení z dobrodružství s ohromující přírodní scenérií údolí.

Ziplining: Vzlétněte vzduchem a kochejte se panoramatickými výhledy do údolí a zažijte nával zipliningu, což je činnost, která dodává kráse krajiny další rozměr.

Jízda na čtyřkolce: Prozkoumejte malebné stezky a údolí na čtyřkolce, která poskytuje vzrušující způsob, jak objevovat přírodní divy obklopující LUNABONITA.

Slaňování a skalní lezení: Pro ty, kteří hledají více vertikální dobrodružství, nabízí údolí vynikající příležitosti pro slaňování a lezení po skalách, což představuje výzvu pro začátečníky i zkušené lezce.

Možnosti využití: Potenciální aplikace této rozsáhlé nemovitosti o rozloze 16 100 metrů čtverečních jsou obrovské. Pozemek je vybaven základní infrastrukturou, včetně vodovodu, kanalizace a trvalého zavlažovacího kanálu. Kromě toho je zde 15 majestátních eukalyptů, z nichž každý stojí v působivých 10 metrech na výšku, což zvyšuje přirozenou krásu krajiny.

Tato nemovitost je ideálním plátnem pro vybudování venkovského útočiště. Ať už si představujete osobní útěk nebo lukrativní investici, pozemek LUNABONITA poskytuje příležitosti k rozdělení na kondominium. Představte si, že vytvoříte komunitu víkendových útočišť a využijete popularity regionu mezi turisty, kteří si chtějí odpočinout od městského života.

Nejdůležitější:

16 100 metrů čtverečních prvotřídních nemovitostí
Infrastruktura vody a kanalizace v místě
Trvalý zavlažovací kanál
15 tyčících se eukalyptů
Strategická poloha u hlavní silnice
Ideální pro dům na venkově nebo část pro víkendovou komunitu
Cena: 1 449 000 USD

Nenechte si ujít šanci vlastnit kousek údolí Lunahuana, kde se sbíhají přírodní krásy, dobrodružství a investiční potenciál. Kontaktujte nás ještě dnes a využijte této exkluzivní realitní příležitosti a proměňte svou vizi ve skutečnost. Jednejte hned a zajistěte si své místo v této prosperující a pulzující komunitě!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB